Ponosno slavimo 31. rođendan!

BH Telecom obilježava Dan kompanije, 5. septembar, u znak sjećanja na 1993. godinu, kada su prije tačno 31 godinu, u najtežim ratnim uslovima stručnjaci kompanije, odnosno tadašnjeg Javnog preduzeća PTT saobraćaja BiH, uspjeli montirati i pustiti u rad međunarodnu satelitsku vezu Bosna i Hercegovina – Švicarska (Sarajevo – Basel), uz korištenje međunarodnog koda 387, dodijeljenog Bosni i Hercegovini od Međunarodne telekomunikacione unije /ITU/ te godine, putem EUTELSAT-a.

Naša kompanija je jedan od lidera u razvoju digitalizacije Bosne i Hercegovine. Od svog osnivanja prati svjetske tehnološke trendove i razvoj i odgovorno se odnosi prema zajednici i društvu, vraćajući vrijednost kroz dividendu, redovne uplate doprinosa i poreza, ali i ulaganjima u projekte od društvene važnosti, te davanjem donacija onima kojima su one najpotrebnije.

Tokom septembra otvorit ćemo nova prodajna mjesta, osigurati brojne akcijske pogodnosti za naše korisnike, baviti se digitalnom transformacijom javne uprave, te provesti niz drugih društvenih aktivnosti koje će trajati tokom čitavog mjeseca.

Septembar je mjesec darivanja u BH Telecomu!

Poklanjamo mjesec super brzog surfanja, mobitele po nikada povoljnijim cijenama i mnogo gigabajta uz našu turističku ponudu.

Korisnike Moja TV koji su na optičkoj mreži pozivamo da iskoriste jedinstvenu akciju „Osjeti moć brzine“ i od 5. septembra do 4. oktobra uživaju u downloadu do 500 Mbps!

Povećanje brzine je samo jedna u nizu fantastičnih aktivnosti koju provodimo za naš rođendan.

Uz to, za sve naše korisnike Moja TV usluge pripremili smo extra sniženu ponudu mobilnih telefona svjetskih brendova Samsung i Xiaomi. Neki od ovih uređaja dostupni su samo u BH Telecomu po cijeni mjesečne rate već od 0,99 KM.

Za nezaboravan boravak i bezbrižnu komunikaciju u Bosni i Hercegovini tu su Tourist 1 i Tourist 2 paketi, uz čiju aktivaciju BH Telecom poklanja super BONUS od čak 30 GIGA!

Na kraju, svim zaposlenicima – najdragocijenijem resursu i snazi BH Telecoma čestitamo ovaj značajni Dan!

Moja priča. BH Telecom.