Otkrijte prednosti VoLTE usluge s BH Telecomom: Novi uređaji za besprijekorno komuniciranje

BH Telecom je proširio listu mobilnih telefona koji su kompatibilni s VoLTE (Voice over LTE) uslugom, pružajući korisnicima još bolje iskustvo komunikacije i brojne prednosti.

VoLTE usluga, u odnosu na tradicionalne 2G/3G pozive, donosi sljedeće prednosti:

  • Izvanredan kvalitet zvuka: Uživajte u kristalno čistom zvuku tokom razgovora zahvaljujući naprednoj 4G+ mreži.
  • Brže uspostavljanje poziva: Pozivi se uspostavljaju brže, što vam omogućava da razgovarate bez odlaganja i štedite bateriju.
  • Simultano korištenje interneta: Dok obavljate HD pozive, možete istovremeno surfati i pregledavati sadržaje.
  • Visokokvalitetni video pozivi (ViLTE): Kvalitet video poziva je značajno unaprijeđen u odnosu na OTT usluge, uz minimalnu potrošnju podataka.
  • Poboljšana mrežna pokrivenost: VoLTE pruža bolju mrežnu pokrivenost uz dosljedan kvalitet usluge, bez obzira na vašu lokaciju.

Kao prvi u Bosni i Hercegovini koji je uveo VoLTE funkcionalnost, BH Telecom vam omogućava da otkrijete sve prednosti koje ova usluga pruža.

Aktivacija VoLTE usluge je potpuno besplatna i može se jednostavno obaviti besplatnim pozivom na 1444 ili na prodajnim mjestima BH Telecoma.

VoLTE pozivi se obračunavaju kao standardni pozivi preko 2G/3G mreže, uz iste cijene minuta i obračunske jedinice koje važe za vaš tarifni paket. Paketski saobraćaj tokom poziva ne obračunava se posebno niti se umanjuje količina saobraćaja uključena u tarifni paket.

Novi modeli mobilnih telefona koji podržavaju VoLTE uslugu dodani su na listu kompatibilnih uređaja. Proširenu listu možete pregledati ovdje.

Otkrijte sve prednosti VoLTE usluge i unaprijedite svoje komunikacijsko iskustvo s BH Telecomom.

Isprobajte novu dimenziju komunikacije i uživajte u savršenom zvuku i bržim pozivima!