Sajam šljive 2024. – BH Telecom podržava bh. privredu

U Gradačcu se od 28. do 31. avgusta održava 51. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije – Sajam šljive. Organizator ovogodišnjeg sajma je Turistička zajednica Grada Gradačca a partner je Grad Gradačac. Ove godine učešće će uzeti oko 300 izlagača iz šest zemalja, prvenstveno iz BiH, zatim Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Njemačke i Turske.

BH Telecom kao društveno odgovorna kompanija i ove, kao i prethodnih godina uzet će učešće na ovom sajmu, kroz raznovrsnu ponudu svojih usluga i pogodnosti, a posjetioce i korisnike usluga obradovat ćemo brojnim poklonima. Svakako vas pozivamo da posjetite naš štand i upoznate se sa našim uslugama, rezervišete mobilni telefon i pogledate najnovije akcijske ponude koje nudimo.

U četiri dana ove tradicionalne sajamske manifestacije organizovat će se prezentacije najnovijih proizvoda i usluga iz sektora proizvodnje i prerade hrane i pića, poljoprivredne mehanizacije i zaštitnih sredstava. Također, održat će se i niz okruglih stolova, kolektivnih izložbi i prezentacija programa iz područja poljoprivrede i biznisa.

I ove godine dodijelit će se prestižna priznanja i medalje za kvalitetu Sajma šljive. Jedan od podsajamskih sadržaja ovogodišnje manifestacije je i 7. sajam pčelarstva sa međunarodnim učešćem.