Budi „Zvijezda dana“ s BH Telecomom

Doživi VIP tretman, glamur i sjaj crvenog tepiha 30. Sarajevo Film Festivala uz BH Telecom!

Želiš li se osjećati kao prava filmska zvijezda barem na jedan dan? Imamo nevjerojatnu priliku za tebe! Doživi VIP tretman i s BH Telecomom budi „Zvijezda dana“.

Poklanjamo ti ekskluzivni VIP tretman za filmsku projekciju za dvije osobe, uz luksuzno iskustvo koje će te oduševiti!

Vaš vozač – domaćin u brendiranom automobilu BH Telecoma bit će influenser Mirza Mustafagić koji će  razgovarati s VIP putnicima (Jaan Amir Alić, Elvedina Muzaferija, Alisa Čajić i Mirvad Kurić) o SFF-u i drugim zanimljivim temama.

Pobjednika za VIP tretman ćemo odbrati putem Instagram Giveawaya tako što ćemo nasumično uz pomoć softwera izabrati pratioce koji su uspješno realizovali prijavu prema datim uputama i taj izbor će biti snimljen i objavljen na instagram profilu Udruženja MI.

VIP vožnje će se realizovati u periodu od 18. do 21. augusta od 16:00 do 20:00 sati.

Što te očekuje?

Naš automobil sa vozačem dolazi po tebe i tvog pratioca. Vozimo te do crvenog tepiha, gdje te čeka photoshooting, posjeta studiju BH Telecoma i uživanje u filmu!

Kompletan tretman snimamo i dijelimo na našim društvenim mrežama. Budi „Zvijezda dana“ s BH Telecomom i furaj svoj film!

Kako do VIP nagrade?

Označi osobu s kojom želiš dijeliti ovaj čarobni trenutak u komentaru ispod posta na našem zvaničnom Instagram profilu i podijeli naš post na svom storyju.

Sretne dobitnike nagrađujemo sa po dvije ulaznice.

Uz to, BH Telecom je za sve građane i turiste i ove godine u sklopu Sarajevo Film Festivala i projekta „Zvijezda dana“ omogućio da na brendiranim tramvajskim stanicama zaustave BH specijalno brendiran BH Telecom automobil, provozaju se, naprave originalni selfi sa promo materijalima BH Telecoma i učestvuju u izboru najfotke za simboličnu dnevnu nagradu.

Promotivne besplatne vožnje za sve prolaznike realizovat će se u terminu od 13:00 do 16:30 sati u periodu od 16.08. do 23.08.2024. godine.

Neka nezaboravna zabava počne!

Uživaj u zvjezdanom statusu!

 

Moje Sarajevo. Moja priča.