Uživajte u novim naslovima iz Moja TV Flix videoteke

Moja TV Flix videoteka od decembra je bogatija za 15 novih filmskih naslova različitih žanrova za sve uzraste. Sve sadržaje Moja TV Flixa možete gledati neograničen broj puta!

U novoj ponudi su sljedeći naslovi: Aurora  Teagarden: A Bone to Pick (Misterij Aurore Teagarden: Tragom kosti), Aurora Teagarden: The Real Murder (Misterij Aurore Teagarden: Imitator), Aurora Teagarden: Three Bedrooms, One Corps (Misterij Aurore Teagarden: Tri spavaće sobe, jedno truplo), Aurora Teagarden: The Julius House (Misterij Aurore Teagarden: Nova kuća), Aurora Teagarden: Dead over Heels (Misterij Aurore Teagarden: Iz vedra neba), Aurora Teagarden: A Bundle of Trouble (Misterij Aurore Teagarden: Dijete u nevolji), Belle Toujours (Ljepotica zauvijek), A Perfect Christmas (Savršeni Božić), Pokémon the Movie: Destiny Deoxys (Pokemon: Sudbina Deoxysa), Veggietales: The Ballad of Little Joe (Povrtnići: Balada o malom Joeu), Veggietales: Esther, The Girl Who Became Queen (Povrtnići: Estera, djevojka koja je postala kraljica), Veggietales: Larry Boy and The Rumor Weed (Povrtnići: SuperLeon i Korov Tačalica), Veggietales: The Toy That Saved Christmas (Povrtnići: Igračka koja je spasila Božić), Veggietales: The Star of Christmas (Povrtnići: Božićna zvijezda), A Very Fairy Christmas (Božićna vila).

Za vas izdvajamo sinopsise sljedećih filmskih naslova:

A VERY FAIRY CHRISTMAS

Božićna vila

Redatelj: Ron Crown

Žanr: animirani

Godina: 2006.

Zemlja: Kanada

Dob: 0

U danima  Božića djevojčica Leah Carpenter sa roditeljima seli u novi grad. U svojoj radionici na Sjevernom polu Djed Božićnjak najmlađoj vili Shaily povjerava zadatak da pazi na svu djecu s liste ”dobrih i zločestih”. Shaily posjećuje Leah s kojom se sprijatelji i odvodi je u svijet bajki, iako zna da je to protiv pravila.

BELLE TOUJOURS

Ljepotica zauvijek

Redatelj: Manoel de Oliveira

Glavne uloge: Michel Piccoli, Bulle Ogier, Ricardo Trêpa

Godina: 2006.

Žanr: drama

Zemlja porijekla: Portugal, Francuska

Dob: 15

38 godina nakon zadnjeg susreta, Henri Husson misli da je vidio Severine na koncertu. Slijedi je i sadistički joj se polako i bolno osvećuje…

AURORA TEAGARDEN MYSTERIES: A BUNDLE OF TROUBLE

Misterij Aurore Teagarden: Dijete u nevolji

Redatelj: Kevin Fair

Glavne uloge: Marilu Henner, Candace Cameron Bure, Bruce Dawson

Godina: 2017.

Žanr: misterija

Zemlja porijekla: Kanada

Dob: 15

Aurora primi Martinovu nećakinju  i njezino novorođenče na spavanje, no nećakinja nestane, beba je skrivena u kadi, a Aurora otkriva neznanca u ormaru, zajedno s 10000 dolara gotovine u vrećici za pelene.

VEGGIETALES: LARRY BOY AND THE RUMOR WEED

VeggieTales: SuperLeon i korov tračalica

Redatelj: Phil Vischer

Žanr: animirani

Godina: 1999.

Zemlja: SAD

Dob: 0

Lekcija o snazi riječi. Jeste li čuli novosti? Junior Šparogić i Laura Mrkvica doznaju kako je lako pokrenuti priče, kada im se omakne laž i Leonovu batleru Alfredu. Prije no što su trepnuli, njihova priča proširila se Bumblyburgom poput korova. Može li Leon zaustaviti priču prije no Alfred bude povrijeđen? Može li se priča uopšte zaustaviti? Na kraju Junior i Laura nauče da ne bi trebali pričati priče koje nekoga mogu povrijediti. Bog želi da o drugima pričamo lijepe priče.

 A VERY FAIRY CHRISTMAS

BOŽIĆNA VILA

Redatelj: Ron Crown

Žanr: animirani

Godina: 2006.

Zemlja: Kanada

Dob: 0

U danima  Božića djevojčica Leah Carpenter sa roditeljima seli u novi grad.

U svojoj radionici na Sjevernom polu Djed Božićnjak najmlađoj vili Shaily povjerava zadatak da pripazi na svu djecu s liste „dobrih i zločestih“. Shaily posjećuje Leah s kojom se sprijatelji i odvodi je u svijet bajki, iako zna da je to protiv pravila.

A PERFECT CHRISTMAS

SAVRŠENI BOŽIĆ

Redatelj: Brian K. Roberts

Uloge: Susie Abromeit, Dillon Casey, Erin Gray

Žanr: obiteljski

Godina: 2016.

Zemlja: Kanada, SAD

Dob:0

Steve i Cynthia upravo su se vjenčali i čekaju svoj prvi Božić kao muž i žena te pozovu svoje obitelji da proslave s njima. No, baš kad Steve dobije otkaz, Cynthia otkrije da je trudna te odluče ništa ne otkriti svojim obiteljima kako ne bi pokvarili slavlje.

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.