Februar na moja TV

FOX LIFE

Novi Amsterdam Y1

Od 12. februara, utorkom u 21:00 

PREMIJERA

Inspirisano najstarijom javnom bolnicom u Americi, ova medicinska drama prati genijalnog i šarmantnog dr Meksa Gudvina koji je najnoviji direktor bolnice. Njegov cilj je da ukloni birokratiju i pruži vrhunsku negu pacijentima. Kako on to misli da izvede? Tako što neće prihvatati „ne“ kao na odgovor. Dr Gudvin mora da razbije status kvo i da udahne novi život u ovu bolnicu kojoj nedostaje doktora, novca i poštovanja. Ovo je jedina bolnica na svijetu u kojoj mogu da se liječe pacijenti sa ebolom, zatvorenici iz Rajkersa i predsednik Amerike, pod istim krovom

Milion malih stvari Y1

Od 20. februara, sredom u 21:00

PREMIJERA

Kažu da prijateljstvo nije jedna stvar već milion malih stvari. To je tačno za grupu prijatelja iz Bostona, koji su se zbližili pod neobičnim okolnostima. Neki su uspješni, neki se muče sa svojim karijerama i vezama, ali svi oni osjećaju se zaglavljeni u životu. Kada jedan od njih iznenada umre, to je buđenje koje je bilo potrebno svima ostalima da konačno počnu da žive. Usput shvate da je prijateljstvo jedino što može da ih spasi od njih samih.

Šepova potraga za ljubavlju Y1

Od 19. februara, radnim danima u 15:15

PREMIJERA

Ova nova emisija prati zvijezdu “Južnjačkog šarma” i poželjnog samca, Šeparda “Šepa” Rouza, koji kreće na putovanje po državi kako bi pronašao pravu ljubav. Vlasnik bara iz Čarlstona proširuje vidike putujući od jedne obale do druge. Sve to radi u potrazi za istinskom ljubavlju. Ali zabavnom gospodinu sa juga biće potrebna sva pomoć koju može da dobije kako bi pronašao “onu pravu”. Putujući iz jednog grada u drugi, Šep se oslanja na prijatelje da mu pomognu da upozna žene i pronađe savršenu partnerku.

Osvetničko tijelo sa Kloi KardašijanY1

Od 27. februara, radnim danima u 15:15

PREMIJERA

U “Osvetničkom tijelu sa Kloi Kardašijan” učesnici će dobiti priliku da se preobrate, kako iznutra – tako i spolja, uz pomoć Kloi i najboljih trenera i nutricionista na svijetu. Ove muškarce i žene ostavili su partneri, neki pokušavaju da poprave svoje veze ili se bore sa mnogim drugim životnim izazovima. Kloi je imala problema sa svojim tijelom i razumije poteškoće kroz koje prolaze učesnici. Zato je odlučila da im pomogne. Kloi će dobro upoznati svoje polaznike, shvatiće šta ih muči i daće im alatke pomoću kojih će moći da ponovo izgrade svoje najbolje “ja”. Ovo je pravo osvetničko putovanje.

Uvod u anatomiju Y15

Četvrtkom u 21:00

NOVE EPIZODE

Dobitnik Zlatnog globusa 2007. godine za najbolju dramsku seriju i višestruko nominovana za nagradu Emi, serija “Uvod u anatomiju” smatra se jednim od najboljih televizijskih ostvarenja našeg vremena. Medicinska drama, sada u 15. sezoni, prati Meredit Grej i njen tim bolnice „Grey Sloan Memorial“, dok svakodnevno donose odluke koje se tiču života i smrti. Povremeno traže utjehu jedni od drugih, a nekad njihovi odnosi prelaze granice prijateljskih. Zajedno će otkriti da ni medicina ni veze nisu crno-bijeli.

To smo mi Y3

Srijedom u 22:00

NOVE EPIZODE

Svako ima porodicu, a svaka porodica ima svoju priču. „To smo mi“ je hronika porodice Pirson kroz decenije: od 1980-tih godina prošlog vijeka, kada su Džek i Rebeka bili mladi roditelji, do vremena njihove djece, Kevina, Kejt i Rendala, 38-godišnjaka, koji traže ljubav i smisao u današnjem vremenu. Ova životna drama sa elementima komedije otkriva kako i najmanji događaji u našim životima mogu da utiču na to ko ćemo postati, i kako bliskost koju gradimo može da prevaziđe vreme, daljinu, pa čak i smrt. 

Vatrogasna stanica 19 Y2

Četvrtkom u 22:00

NOVE EPIZODE

“Vatrogasna stanica 19” prati grupu neustrašivih vatrogasaca u Sijetlu, koji rizikuju svoje živote i svoja srca. Najnovija serija producenata ostvarenja poput serija “Uvod u anatomiju”, “Skandal” i “Kako se izvući sa ubistvom” daje uvid u težak, emotivan i ponekada srceparajući svijet najhrabrije gradske hitne službe. 

Specijalizant Y2

Utorkom u 22:00

NOVE EPIZODE

I u drugoj sezoni, „Specijalizant“ nastavlja da podiže zavjese i otkriva istinu skrivenu iza bolničkih zavjesa. Provokativna medicinska drama prati grupu lekara bolnice „Chastain Memoria“ dok se svakodnevno sreću sa ličnim i profesionalnim preprekama.

Sljedeći top-model Amerike Y23

Radnim danima u 15:15

NOVE EPIZODE

Nova sezona serijala „Sljedeći top-model Amerike“ vraća se na mjesto gde je sve počelo, Njujork, gdje će se 28 modela boriti za ulaz u finale. Novi domaćin je Rita Ora, a sa njom dolazi i novi modni tim. Čim dočeka devojke, postaviće im prvi izazov, susret sa slavnim dizajnerima, Lakin Smit i Filipom Plajnom. Tokom prvog susreta, sudije će ocjenjivati ko ima stav i ličnost za modni svijet. Odatle, 14 devojaka koje su prošle u finalni izbor odlazi na VIP događaj gde nastavljaju da se takmiče za titulu Američkog top modela.

FOX CRIME

Zločinački umovi Y14

Od 5. februara, utorkom u 22:00

PREMIJERA

Serija “Zločinački umovi” prikazuje elitnu ekipu FBI, čiji je zadatak da procjenjuju najuvrnutije zločinačke umove u državi, kako bi predvidjeli njihov naredni postupak prije nego što naprave novi prekršaj. Najiskusniji agent Ekipe za bihejvioralnu analizu je Dejvid Rosi, koji je i osnovao ekipu, i čini važnu kariku koja pomaže ekipi da riješi slučajeve. Vođa ekipe je specijalni agent Aron Hočner, iskusni procjenitelj koji zna da pridobije ljude i sazna njihove tajne. Ostali članovi ekipe su specijalni agent Derek Morgan, stručnjak za zločine iz opsesije, specijalni agent dr Spenser Rid, neshvaćeni genije čija je društvena inteligencija niska onoliko koliko je njegova intelektualna moć visoka. Penelopi Garsija je kompjuterski stručnjak u ekipi, koja pomaže u istrazi slučajeva sa svojim jedinstvenim šarmom. Najnoviji član Ekipe za bihejvioralnu analizu je Aleks Blejk – ona se vratila u FBI nakon nekoliko godina rada na fakultetu. Ona donosi svoje lingvističko iskustvo u ekipu. Svaki član ekipe doprinosi svojim znanjem zajedničkom cilju – otkrivanju motivacije kriminalaca i njihovih slabosti u pokušaju da ih uhvat

Bul Y3

Od 6. februara, srijedom u 22:00

PREMIJERA

U trećoj sezoni serijala Bul, dr Džejson Bul (Majkl Vederli) vraća se na posao nakon što se oporavio od srčanog udara. Prvi slučaj nakon povratka je težak. Bul i ekipa moraju da brane osiguravajuće društvo koje tuži mlada majka, jer joj nije odobrena isplata za transplantaciju jetre.

FBI Y1

Od 21. februara, četvrtkom u 22:00

PREMIJERA

Od osvajača nagrade Emi, Dika Volfa, i ekipe koja je napravila seriju “Zakon i red”, serija FBI je drama o unutrašnjem funkcionisanju njujorške kancelarije FBI-ja. Ova elitna jedinica mora da koristi znanje, inteligenciju i tehničko umijeće svojih članova, kako bi Njujork i ostatak države bili bezbijedni. Specijalni agent Megi Bel rođena je u policijskoj porodici i veoma je posvećena ljudima sa kojima radi, kao i onima koje čuva. Njen partner je specijalni agent Omar Adom “OA” Zidan. Studirao je u Vest Pointu i proveo je dvije godine na tajnom zadatku za DEA pre nego što ga je FBI angažovao. Njihov nadređeni je specijalni agent Dana Mouzer, koja radi pod velikim pritiskom svakog dana i ima neosporiv autoritet. Ekipu čini i glavni izvršni agent Džubal Valentajn. Njegova vještina u razumijevanju i komuniciranju sa nadređenima i podređenima čini ga savršenim motivatorom. Kristen Čazal je najveći adut ekipe. Nevjerovatni analitičar, regrutovan odmah poslije fakulteta, koji zna da sklopi širu sliku brže od bilo koga drugog. Ovi prvoklasni agenti temeljno istražuju slučajeve ogromne važnosti, od terorističkih napada do organizovanog kriminala i kontrašpijunaže.

Kriminalne igre, nova kolekcija Agate Kristi

Od 1. februara, petkom u 22:00

PREMIJERA

Serija “Kriminalne igre” smeštena je u glamurozni svijet pedesetih godina prošlog stoljeća. Glavni poručnik Lorens, odvratni, ali neodoljivi mačo lik, istražuje krimi misterije koje je osmislila kraljica krimi romana Agata Kristi. Mlada novinarka i feministkinja Alis Avril spremna je na sve da dobije priču za naslovnu stranu. Njeni sukobi sa Lorensom postali su čuveni. Lorens može da se uzda u svoju odanu sekretaricu Marlin, koja je reinkarnacija Merlin Monro. Serijal kombinuje glamur i humor.

Mornarički istražitelji Y8

Od 12. februara, radnim danima u 21:00

PREMIJERA

Serija “Mornarički istražitelji” nije samo akciona drama. Sa dosta humora, to je emisija koja se bavi ponekad komplikovanim i uvijek zabavnim odnosima u ekipi primoranoj da sarađuje, u visoko stresnim situacijama. Specijalni agent Liroj Džetro Gibs, bivši marinac, ima najbolje vještine istražitelja i on vodi ovu ekipu raznolikih ličnosti. Od ubistava i špijuniranja do slučajeva terorizma i ukradenih podmornica, ovi specijalni agenti putuju svijetom da istraže sve zločine u vezi sa mornaricom i marincima.

Kapetan Šarif Y1

 

Od 25. februara, radnim danima u 17:15

PREMIJERA

Zajedno rješavaju različite zločine i ubistva, ali… Sa jedne strane je kapetan Kader Šarif, detektiv za ubistva koji radi svoj posao sa mnogo žara. Vješt je da otkrije šta ne valja u nekom slučaju i njegov blag pristup ne plaši previše neke kriminalce. Svojim poznatim sarkazmom i znanjem o televizijskim serijama, obožava da destabilizuje osumnjičene i svoje kolege. Sa suprotne strane je njegova nova, elegantna partnerka, kapetan Adelin Brajard. Ona se ne slaže s time kako Šarif vodi svoje istrage i radije koristi spostvene metode. Međutim, ona ne može da se ljuti na njega duže od par minuta, jer nešto je “u vazduhu” između njih.

Pod lažnom zastavom Y2

 

Ponedjeljkom u 22:00

NOVE EPIZODE

Žestoka eksplozija prekinuće ceremoniju otvaranja gasovoda između Izraela i Turske. Životi tri naizgled obične porodice više nikad neće biti isti. Naći će se usred oluje kada njihovi najbliži budu osumnjičeni za bombaški napad u kome je stradalo nekoliko zvaničnika, uključujući i ambasadora Turske. 

“Smrtonosni teroristički napad” naziv je koji su mediji dali ovom međunarodnom incidentu. Vlada, uslijed nemogućnosti da ignoriše ovaj napad, tajno angažuje agente Mosada i Sin-Beta. Njihov zadatak je da otkriju da li se iza napada zaista krije Hezbolah.

Na početku se tri imena pojavljuju kao osumnjičeni – Anat, Amir i Dikla. Njih troje su prisustvovali inauguraciji, a nakon eksplozije misteriozno su nestali. Nema ih među mrtvima, ranjenima, a ni preživjelima. Njihove porodice sada su uvučene u vrtlog laži i i tajni. Ubrzo će njihovo iznenađenje otvoriti put sumnjama i nepovjerenju. Svi su pod sjenkom sumnje, a nema naznaka da će rješenje ove misterije pomoći da sve bude kao što je bilo.

 

Agata Rejzin Y2

 

Četvrtkom u 22:00

NOVE EPIZODE

Možda se iza seoske idile krije ubistvo? Ešli Džensen ponovo je sa nama u ulozi PR stručnjaka i amaterskog detektiva u drugoj sezoni serije o rješavanju misterija ubistava, zasnovanih na knjigama M.C. Biton. Na kraju prve sezone otkrivena su imena ubica Agatinog bivšeg muža, Agata se vratila sa očajnog puta na Kipar, a Džejms je dezertirao. Ponovo je sama u Karseliju.

FOX

 

Prolaz Y1

Od 12. februara, svakog utorka u 22:00 PREMIJERA

Srž serije PROLAZ predstavlja Projekat Noa, tajna medicinska ustanova čiji naučnici rade na eksperimentu sa opasnim virusom, koji bi mogao da dovede do pronalaska lijeka za sve bolesti, ali isto tako može potencijalno dovesti do uništenja ljudske rase. Kada odaberu Ejmi Belafonte da bude testirana, federalni agent Bred Volgest dobija zadatak da je uvede u Projekat Noa. Međutim, na kraju Volgest postaje njen surogat otac, koji pokušava da je zaštiti po svaku cijenu.

Bredov i Ejmin put navešće ih da se suoče sa vodećim naučnicima projekta Noa, narednicom Nikol Sajks i doktorom Džonasom Lirom, kao i s okorjelim bivšim mornaričkim operativcem Klarkom Ričardsonom, kojeg je Bred obučavao. Ali kako su naučnici Projekta Noa usavršili lijek koji bi mogao da spasi čovječanstvo, ova nova stvorenja počinju da testiraju svoje sopstvene moći, koje ih dovode korak bliže bijegu – a on može dovesti do apokalipse nezamislivih razmjera. 

Okružen mrtvima Y9 (Drugi dio)

Od 11. februara, svakog ponedjeljka u 22:00

PREMIJERA

Drugi dio devete sezone serije “Okružen mrtvima” pronalazi grupu preživjelih, starih i novih, i nastavlja da se bavi uticajem događaja koji su se desili tokom prethodnih šest godina. Od Rikovog nestanka, mnogi od likova su se otuđili jedni od drugih, i na neki način, od sebe samih. Ono što znaju je da se nalaze u velikoj opasnosti. Uskoro će shvatiti da svijet izvan zidova ne funkcioniše onako kako su oni mislili. Pravila grupe i načini opstanka ne garantuju njihovu sigurnost. Potpuno nova pretnja im se našla na putu i ubrzo će otkriti da se razlikuje od bilo koje pretnje s kojom su se do sad suočavali. Počeće da se pitaju šta u stvari misle da vide. Ono što može da izgleda normalno u ovom post-apokaliptičnom svijetu moglo bi više da uznemirava i zastrašuje nego kada je prva apokalipsa izbila. Ono što je sigurno jeste da su ulozi visoki i brojni.

Orvil Y2

Od 28. februara, svakog četvrtka u 22:00

PREMIJERA

 Od izvršnog producenta i autora nagrađenog Emijem, Seta Makfarlana (Porodični čovek, Ted, Kosmos: Prostorno-vremenska odiseja), Orvil je svemirska avantura smještena 400 godina u budućnosti. Priča prati U.S.S. Orvil, istraživačku svemirsku letjelicu, srednjeg ranga. Posada, koju čine ljudi i vanzemaljci, suočena je sa izazovima i ljepotama svemira, kao i sa svakodnevnim problemima. Ekipu čine Makfarlan, u ulozi kapetana letjelice, Eda Mersera i Adrijana Palicki (Agenti S.H.I.E.L.D., Svjetla petkom uveče) u ulozi njegove bivše žene, koja mu je kopilot. Ostali članovi glumačke ekipe su Peni Džonson Džerald (24, Emisija Lerija Sandersa), Skot Grajms (Američki tata, Givensova pravda), Piter Mejkon (Besramnici, Boš), Halston Sejdž (Loše komšije, Grozomora), Džej Li (Američki tata, The Cleveland Show), Mark Džekson (That Royal Today) i Čel L. Kolman (Okružen mrtvima, Doušnici).

Star Lija Danijelsa Y3

Svake srijede u 22:00

NOVE EPIZODE

Fenomenalna muzika i originalna izvođenja. Serija prati tri talentovane pjevačice koje očajnički žude za novim početkom i slavom na teškom putu do zvijezda kroz muzičku industriju.