OBAVJEŠTENJE O NABAVCI KONSULTANTSKIH USLUGA U OKVIRU ANALIZE I PROMJENE ORGANIZACIJE BH TELECOM D.D. SARAJEVO – PREGOVARAČKI POSTUPAK SA OBJAVOM OBAVJEŠTENJA BROJ – 49065/24-DM

U skladu sa ovim Obavještenjem pozivaju se zainteresovani ponuđači da dostave ponudu shodno odredbama Poziva za dostavljanje inicijalne ponude i Tenderske dokumentacije.

 

I Komunikacija

Lica koja su ovlaštena da vode komunikaciju u ime BH Telecoma sa dobavljačima:

Dalila Mujarić-Hadžić,tel: +38733256098, e-mail adresa: dalila.mujaric-hadzic@bhtelecom.ba
Kenan Cepić, tel: +387 33 256 173, e-mail adresa: kenan.cepic@bhtelecom.ba ili
Fax: +387 33 256 171
Web stranica: www.bhtelecom.ba

Cjelokupna komunikacija i razmjena informacija (korespondencije) između BH Telecoma i dobavljača vodi se putem navedenih sredstava komunikacije.

 

II Dostavljanje ponuda

Dobavljač će dostaviti ponudu u originalu. Ponuda treba biti dostavljena u jednoj neprovidnoj koverti i sa imenom i adresom dobavljača, na kojoj će pisati sljedeće riječi:

« INICIJALNA PONUDA ZA NABAVKU BROJ 49065/24 – DM – NE OTVARAJ »

Inicijalne ponude se trebaju dostaviti na sljedeću adresu: ul. Franca Lehara 7, 71000 Sarajevo, Protokol, najkasnije do 10.06.2024.godine do 16:00 sati.

Ponude koje su dostavljene po isteku ovog roka će biti vraćene dobavljaču neotvorene.

 

III Izmjena ili povlačenje ponuda

Dobavljači mogu izmijeniti ili povući svoje ponude pod uslovom da se izmjene ili povlačenje ponude dogodi prije isteka roka za dostavljanje ponuda. BH Telecom mora biti obaviješten u pisanoj formi i o izmjenama i o povlačenju ponude. Osim toga, na koverti u kojoj se nalazi izjava dobavljača treba pisati slijedeće: “IZMJENA PONUDE” ili “POVLAČENJE PONUDE”.

Dobavljači su obavezni da pripreme ponude u skladu sa kriterijima koji su utvrđeni u tenderskoj dokumentaciji. Dobavljači snose sve troškove nastale na ime pripreme i dostavljanja njihovih ponuda. BH Telecom ne snosi nikakve troškove dobavljača u ovom postupku.

IV Tenderska dokumentacija

Za tendersku dokumentaciju se ne plaća naknada.

Zahtjev za tendersku dokumentaciju možete poslati na sljedeće e-mail adrese:

dalila.mujaric-hadzic@bhtelecom.ba / kenan.cepic@bhtelecom.ba.

Nakon zaprimljenog zahtjeva za tenderskom dokumentacijom poslat ćemo Vam Sporazum o povjerljivosti (NDA), koji je potrebno potpisati i vratiti putem navedenih e-mail adresa. Nakon primitka potpisanog Sporazuma, biće Vam dostavljena tražena tenderska dokumentacija na e-mail adresu, koju ste naveli u svom zahtjevu.

 

Dopuna obavještenja – https://www.bhtelecom.ba/nabavke/2024/05/dopunu-obavjestenja-o-nabavci-konsultantskih-usluga-u-okviru-analize-i-promjene-organizacije-bh-telecom-d-d-sarajevo-pregovaracki-postupak-sa-objavom-broj-49065-24-dm/