DOPUNA OBAVJEŠTENJA O NABAVCI KONSULTANTSKIH USLUGA U OKVIRU ANALIZE I PROMJENE ORGANIZACIJE BH TELECOM D.D. SARAJEVO – PREGOVARAČKI POSTUPAK SA OBJAVOM BROJ – 49065/24-DM

U cilju pružanja detaljnih informacija potencijalnim učesnicima, kako bi lakše prepoznali mogućnosti učešća u nabavci konsultantskih usluga u okviru analize i promjene organizacije BH Telecom d.d. Sarajevo, ovim putem objavljujemo:

DOPUNU OBAVJEŠTENJA O NABAVCI KONSULTANTSKIH USLUGA U OKVIRU ANALIZE I PROMJENE ORGANIZACIJE BH TELECOM D.D. SARAJEVO – PREGOVARAČKI POSTUPAK SA OBJAVOM BROJ – 49065/24-DM 

Obavještenje o nabavci konsultantskih usluga za analizu i promjenu organizacije se dopunjava na način da se iza tačke III dodaje tačka IV koja glasi:

” IV   Osnovni uslovi za učešće

Kompanija mora biti registrovana za pružanje konsultantskih usluga.

Kompanija mora imati prethodno uspješno realizirane konsultantske projekte u telekomunikacijskoj industriji, specifično u području usluga koje su predmet ove nabavke (organizaciona transformacija).

Dokazi – zahtijeva se dostavljanje sljedećih dokumenata i informacija:

Izvod iz sudskog registra za domaće ponuđače / druga dokumentacija kojima se dokazuje registracija u relevantnim profesionalnim ili drugim relevantnim registrima zemlje inostranog ponuđača koje potvrđuje da je ponuđač registrovan za obavljanje konsultantskih usluga.

Lista od minimalno tri različita klijenta (obavezno Telecom operatera) kod kojih je ponuđač uspješno realizirao usluge u periodu 2019-2024. godine, a koje su predmet nabavke.

Napomena: Tenderskom dokumentacijom za predmetnu nabavku određeni su i opisani dodatni uslovi sa kojima se ponuđači mogu upoznati njenim preuzimanjem na način kako je opisan ovim Obavještenjem.