3 razloga zašto baš odabrati NetFlat Solo internet u pola cijene

U današnjem digitalnom svijetu, pouzdan i brz internet je potreba, ne luksuz. BH Telecom nudi netFlat Solo Internet kao savršeno rješenje za sve one koji žele kvalitetnu i stabilnu internet konekciju bez dodatnih paketa usluga kao što su televizija, mobilni telefon i slično. Bilo da ste ljubitelj online gaminga, streaminga ili jednostavno želite surfati internetom bez prekida, Solo Internet vam nudi sve što vam je potrebno.

Zašto odabrati solo Internet?

Mnogo je razloga zašto trebaš koristiti NetFlat ali ćemo mi izdvojiti tri:

Nevjerovatna ušteda

NetFlat vam omogućava značajnu uštedu jer za samo 1 KM postajete korisnik usluge i ostvarujete 50% popusta na pretplatu prvih 6 mjeseci. Ovo je idealna prilika da dobijete vrhunsku internet uslugu po najpovoljnijoj cijeni i iskoristite uštedu za druge važne stvari u vašem životu!

Izvrsno za Gaming i Streaming

Ako želite brz i i stabilan internet bez kašnjenja i smetnji, što čini vaše gaming iskustvo neusporedivim onda je solo internet prava stvar za vas – povežite se sa prijateljima širom svijeta i uživajte u zajedničkim avanturama bez prekida. Volite gledati omiljene filmove, serije i sportske događaje u visokoj rezoluciji? Bez obzira na to da li streamujete na telefonu, tabletu ili pametnom televizoru, NetFlat osigurava besprijekoran doživljaj.

Besplatna Moja webTV

Odabirom solo interneta omogućavamo vam da uživate u 6 mjeseci besplatnog pristupa Moja webTV usluzi. Gledajte svoje omiljene TV kanale i ekskluzivne sadržaje bilo kada i bilo gdje što je idealno za one koji vole imati svoje omiljene emisije i filmove dostupne na dlanu.

I to nije sve.

Ako radite od kuće, pouzdan internet je ključan za vašu produktivnost. NetFlat vam omogućava stabilne video konferencije, brz prijenos podataka i neometano korištenje svih online alata.

Iskoristite priliku, osigurajte sebi najbolju solo internet opciju u pola cijene!

Aktivaciju svih paketa možete obaviti online, za pregled paketa kliknite ovdje.

Akcija „NetFlat u pola cijene“ traje do 14. augusta 2024. i namijenjena je novim i postojećim korisnicima uz ugovor sa obaveznim trajanjem od 24 mjeseca. Pravo na akcijske cijene i uslove korisnici ostvaruju uz aktivaciju e-računa.

Prati nas i putem Vibera. Pridružite se BH Telecom zajednici na linku ovdje.

Moja priča. BH Telecom