Predstavljeni novi Samsung uređaji – rezervišite svoj uređaj u BH Telecomu

Kompanija Samsung je danas na Unpacked događaju u Parizu predstavila nove uređaje iz Samsung Galaxy Z serije i to Samsung Galaxy Z Fold6 i Samsung Galaxy Flip6, kao i Samsung Galaxy Watch7, Samsung Galaxy Watch Ultra, te nove slušalice Samsung Galaxy Buds3 i Galaxy Buds3 Pro.

Samsung Galaxy Z Fold 6 ima značajno svjetliji ekran. Posjeduje Snapdragon 8 Gen3 pogonski čip, sat vremena više autonomije pri surfanju internetom i dva sata više reprodukcije videa, uprkos istom kapacitetu baterije od 4400 mAh.

Galaxy Z Flip6 u odnosu na prethodnika 0.2 mm tanji dok je preklopljen premda dolazi s jačom baterijom sad kapaciteta 4000 mAh. Ponuditi će vam 2 sata više surfanja i tri sata više reprodukcije videa na jednom punjenju.Pokreće ga Snapdragon 8 Gen3, a RAM je s 8 GB proširen s 12 GB.

Galaxy Watch Ultra stiže u samo jednoj veličini i s velikim 1.5-inčnim AMOLED ekranom. Kućište mu je izrađeno od titana, ekran štiti safirno staklo, a masa uređaja je 60.5 g.
Galaxy Watch7 dolazi u dvije veličine – 40 i 44 mm s 1.3″ odnosno 1.5″ ekranima, a izrađen je od kombinacije aluminijskog kućišta i ekrana prekrivenog safirnim staklom.

Galaxy Buds3 donose inovacije poput poboljšane kvalitete zvuka i udobnijeg nošenja, te radikalnu promjenu dizajna.
Galaxy Buds3 Pro slušalice će vam promijeniti iskustvo slušanja, a pri tom su udobne za nošenje, proizvode kvalitetan zvuk i proširuju povezanost.

Ekskluzivnu rezervaciju preklopnih Samsung uređaja, kao i pametnih satova i slušalica najnovije generacije možete izvršiti putem preorder forme BH Telecoma na sljedećim linkovima:

Samsung Z Flip6 / Fold6 preorder

Samsung Galaxy Watch Ultra & Watch7 preorder

Samsung Galaxy Buds3 & Buds3 Pro preorder

Iskoristite ekskluzivnu priliku za preorder i rezervaciju najnovijih uređaja iz naše ponude.

Period promocije traje od 10.07. do 23.07.2024.god. ili do isteka zaliha poklona ili uređaja.

Kako biste osigurali poklon, potrebno je da nakon kupovine uređaja izvršite registraciju putem web adrese www.samsung.com najkasnije do 23. avgusta 2024. godine.

Iskoristite ovu priliku i rezervirajte svoj uređaj već danas!