Trenutno nije moguće izvršiti rezervaciju jer je promocija završena.  Uređaj će biti uskoro u regularnoj ponudi i moći ćete ga kupiti putem webshopa na mojwebshop.bhtelecom.ba ili na našim prodajnim mjestima.

Samsung Galaxy Buds3 & Buds3 Pro

Poručite odmah prije svih!

Samsung Galaxy Buds3 slušalice su stigle – budite među prvima koji će naručiti Samsung Galaxy Buds3 ili Samsung Galaxy Buds3 Pro slušalice i na poklon dobijate futrolu na preklop!

Galaxy Buds3 donose inovacije poput poboljšane kvalitete zvuka i udobnijeg nošenja, te radikalnu promjenu dizajna.

Slušalice će promijeniti iskustvo slušanja, a pri tom su udobne za nošenje, proizvode kvalitetan zvuk i proširuju povezanost. Nove Samsung Galaxy Buds3 služiti će kao “prijateljski medij” i omogućit će korisnicima da svaki put uđu u novi svijet zvuka.

Period promocije traje od 10.07. do 23.07.2024.god. ili do isteka zaliha poklona.

Samsung Galaxy Buds 3 Pro novi dizajn i AI funkcije

Galaxy Buds 3 Pro bežične slušalice od Samsunga donose veliki redizajn u samom obliku slušalica. Također dolaze sa jasnijim kvalitetom poziva, aktivnim poništavanjem buke, većom baterijom i integracijom AI funkcija.

Slušalice dolaze u obliku produženog “stabla” na kome se nalaze i površine osjetljive na dodir. Jedna od glavnih prednosti ovog dizajna je jasniji kvalitet poziva.

Kako biste osigurali poklon, potrebno je da se nakon kupovine uređaja registrujete putem web adrese www.samsung.com najkasnije do 23. avgusta 2024. godine.