Trenutno nije moguće izvršiti rezervaciju jer je promocija završena.  Uređaj će biti uskoro u regularnoj ponudi i moći ćete ga kupiti putem webshopa na mojwebshop.bhtelecom.ba ili na našim prodajnim mjestima.

Samsung Galaxy Z serija preorder

Poručite odmah prije svih!

Samsung Galaxy Z serija je ponovo s nama – budite među prvima koji će naručiti Samsung Galaxy Z Fold6 ili Samsung Galaxy Z Flip6 i iskoristite posebne pogodnosti!

Naručite prije svih uređaje iz nove Galaxy Z serije, a na poklon dobijate:

  • Samsung Galaxy Z Fold6 – poklon Samsung S-Pen maskica
  • Samsung Galaxy Z Flip6 – Samsung Flipsuit maskica s interaktivnom LED karticom

Period promocije traje od 10.07. do 23.07.2024.god. ili do isteka zaliha poklona.

GALAXY Z FOLD6

Samsung Galaxy Z Fold 6 imat će značajno svjetlije ekrane. U odnosu na prethodnika lakši je 14 grama,  1.4mm niži, 1mm širi i 1.3mm tanji u preklopljenom izdanju. Fold6 će biti i 1.4mm niži, 2.7mm širi i 0.5mm tanji dok je rasklopljen.

Posjeduje Snapdragon 8 Gen3 pogonski čip, sat vremena više autonomije pri surfanju internetom i dva sata više reprodukcije videa, usprkos istom kapacitetu baterije od 4400 mAh.

Njegov vanjski ekran je 0.1″ veći, a rezolucija unutarnjeg ekrana je sad 2160×1856.

Okvir kućišta je izrađen od izdržljivijeg Armor aluminija, a kamere na papiru ostaju iste baš kao i Gorilla Glass Victus 2 staklo izvana.

GALAXY Z FLIP6

Galaxy Z Flip6 dolazi s nešto više poboljšanja, a neka su iznenadila. Tako je Galaxy Z Flip6 u odnosu na prethodnika 0.2 mm tanji dok je preklopljen premda dolazi s jačom baterijom sad kapaciteta 4000 mAh.

Ponuditi će 2 sata više surfanja i tri sata više reprodukcije videa na jednom punjenju.

Umjesto 12 MP f/1.8 primarne kamere ima 50 MP s istim otvorom blende.

Pokreće ga Snapdragon 8 Gen3, a RAM je s 8 GB proširen s 12 GB.

Kako biste osigurali poklon, potrebno je da se nakon kupovine uređaja registrujete putem web adrese www.samsung.com najkasnije do 23. avgusta 2024. godine.