Atraktivni filmski sadržaj na MYTV

MYTV je Vaš TV servis gdje sami birate sadržaje, omiljene TV emisije, serije i filmove. Tu su brojni dokumentaraci, zanimljive emisije o life styleu te edukativni sadržaji o BiH, kao i atraktivne serije i filmove koji će nesumnjivo privući vašu pažnju.

BH Telecom za korisnike Moja TV platforme ekskluzivno na MYTV emitira sadržaje iz vlastite produkcije, ali i popularne svjetske naslove iz svijeta filma.

Ovu sedmicu za vas izdvajamo filmove:

THE EMPEROR OF PARIS

Srijeda, 03.11. u 20:35

Na vrhuncu Napoleonove vladavine, François Vidocq – jedini čovjek koji je 27 puta uspješno pobjegao iz zatvora – postaje legenda. Ostavljen da umre nakon posljednjeg spektakularnog bijega, bivši osuđenik pokušava biti zaboravljen pod krinkom običnog trgovca. Nakon što biva optužen za ubojstvo koje nije počinio, a da bi dokazao svoju nevinost i dobru volju, pristaje se pridružiti policiji u borbi protiv podzemlja. U zamjenu za slobodu, hvata lopove i ubojice na ulicama Pariza. Unatoč iznimnim rezultatima, izaziva neprijateljstvo svojih kolega, policijskih službenika, ali izaziva i bijes podzemlja. Od osuđenika do šerifa, Vidocq postaje vladar Pariza.

THE MACHINIST

Četvrtak; 04.11. u  20:50 sati

Psihološka drama s elementima horora. Trevor Reznik (C. Bale) već godinu dana pati od hronične nesanice, pretjerano je oslabio, osamljen je i potpuno razočaran. Na poslu gotovo da ni s kim ne komunicira, a nakon posla jedino se sastaje s prostitutkom Stevie (J. Jason-Leigh) ili odlazi u restorančić u kojem zna popričati s lijepom i ugodnom konobaricom Mariom (A. Sanchez-Gijón). Uskoro, dogodi se nešto što ga navede da pomisli da se kod njega ne radi o običnim problemima s nespavanjem: počinje halucinirati da ga progoni radnik kojega niko drugi ne može vidjeti i koji ga toliko uznemiri da on skrivi tešku nesreću u kojoj njegov šef ostane bez ruke. Nakon toga, u njegovom se stanu pojave papirići s igrom “vješala” koji kao da mu žele sugerirati da ga neko želi ubiti. Trevor će pokušati istražiti krije li se iza svega toga nekakva urota protiv njega te on, tražeći, u svoje ludilo uvuče i dvije prijateljice…

FURY

Petak; 05.11 u 20:00 sati-

“U aprilu 1945. Saveznici vode završne bitke na evropskom tlu. Narednik Wardaddy (Brad Pitt) upravlja Sherman tenkom s peteročlanim timom neiskusnih vojnika i pokušava se probiti preko neprijateljskih linija do srca nacističke Njemačke. Ova neobična šačica ljudi bez izgleda učinit će sve da dođu do cilja i izvrše zadatak.

Fury je film karakterističnog realističnog potpisa Davida Ayera koji opisuje svu surovost posljednjih dana II. svjetskog rata.”

ALEXANDER

Subota. 06.11 u  21:00 sati

Grčki general Ptolomej (A. Hopkins) svojim učenicima odluči ispripovjedati priču o životu i djelu slavnog Aleksandra Velikog. Legendarni makedonski kralj, vojskovođa i osvajač sin je odvažnog kralja Filipa Drugog (V. Kilmer) i prelijepe epirske princeze Olimpijade (A. Jolie). Unatoč međusobnoj netrpeljivosti roditelji su dječaku osigurali najbolje obrazovanje pod paskom slavnog atenskog filozofa Aristotela (C. Plummer), koji je Aleksandru usadio sklonost prema muzici i poeziji, te u njemu razvio osjećaje hrabrosti i časti. S godinama mladi Aleksandar (C. Farrell) intimnog prijatelja i saveznika stiče u senzibilnom Hefaestionu (J. Leto), a nakon očeve pogibije kao 20-godišnjak preuzima vlast nad zemljom koja se nalazi gotovo u rasulu. Odlučno pokrenuvši vojsku i ugasivši nekoliko pobuna, Aleksandar Makedonski s vremenom postaje zagovornikom bratstva različitih naroda i sjedinjenja kultura Istoka i Zapada. Oženivši se s privlačnom Roxanom (R. Dawson), uskoro s vojskom od 30.000 pješaka i 5.000 konjanika kreće u rat protiv deset puta većeg Perzijskog carstva, te se u bici kod Gaugamela bori protiv moćnog perzijskog vladara Darija III. (R. Degan). Svoj osvajački pohod Aleksandar će završiti nakon punih 8 godina, poslije pokoravanja Male Azije i osvajanja Egipta u dalekoj se Indiji, na teritoriju današnjeg Pakistana, sukobivši se s kraljem Porusom (B. Bunluerit)….

THE BLACK DAHLIA

Nedjelja; 07.11 u  21:00 sati

Dvojica losanđeleskih policajaca, Dwight “Bucky” Bleichert (J. Hartnett) i Lee Blanchard (A. Eckhart), istražuju slučaj nedavnog ubistva Elizabeth Short (M. Kirshner), mlade glumice u usponu koju je nepoznati počinitelj izmasakrirao do neprepoznatljivosti. Kako istraga napreduje, Dwight se zaljubi u Leejevu djevojku Kay (S. Johansson), dok je Lee sve više opsjednut slučajem. Uskoro Lee upozna neobičnu djevojku Madeleine (H. Swank) koja je jako slična žrtvi. Između njih bi se mogla razviti ljubavna veza, što bi moglo zakomplicirati istragu, tim više što djevojka djeluje čudno, kao uostalom i njena porodica.