BH Telecom na Adria Security Summitu 2024: Liderstvo u inovacijama i sigurnosnim rješenjima

 

Adria Security Summit 2024, najveći događaj sigurnosne industrije u Jugoistočnoj Evropi, održan je 9. i 10. oktobra u Sarajevu, okupljajući više od 3.000 učesnika i 160 izlagača iz cijelog svijeta. Kao ključni akter u digitalnim tehnologijama i telekomunikacijama, BH Telecom je aktivno učestvovao na ovom prestižnom događaju, predstavljajući inovativna rješenja i strateške projekte koji oblikuju budućnost sigurnosti i ICT sektora.

 

Tokom Summita, BH Telecom je kroz panel diskusije i prezentaciju naglasio važnost ulaganja u inovacije, razvoj naprednih ICT rješenja, te širenje 5G mreže. Mahir Haračić, predstavnik BH Telecoma, održao je prezentaciju na kojoj je istakao ključne prednosti digitalne transformacije i mogućnosti koje donose nova tehnološka rješenja.

 

Na štandu BH Telecoma, učesnici su imali priliku saznati više o Business Solution paketu usluga, koji je predstavljen od strane stručnjaka iz Direkcije Sarajevo. Ova rješenja su osmišljena kako bi unaprijedila poslovne procese, povećala efikasnost i omogućila kompanijama brži rast uz podršku BH Telecomovih inovacija.

 

Učešće BH Telecoma na Adria Summitu dodatno potvrđuje liderstvo kompanije u telekomunikacionom sektoru, s jasnim fokusom na inovacije, tehnološki napredak i korisničko iskustvo. Kroz aktivnu saradnju s partnerima i doprinos regionalnom razvoju, BH Telecom nastavlja igrati ključnu ulogu u digitalnoj transformaciji Jugoistočne Evrope.