BH Telecom na ZEPS-u u Zenici

Do 5. oktobra, Zenica će biti domaćin jednog od najuzbudljivijih događaja godine – Sajma Zeps. Pridružite nam se na ovom jedinstvenom sajmu gdje se susreću inovacije, tehnologija i mogućnosti za povezivanje.

BH Telecom s ponosom učestvuje na izložbenom prostoru! Posjetite nas i otkrijte naše najnovije usluge i proizvode. Na našem izložbenom prostoru imate priliku saznati više o savremenim rješenjima za komunikaciju i povezivanje koja će unaprijediti vaš svakodnevni život. Ne propustite priliku da kupite naše usluge po posebnim sajamskim cijenama. Naši stručnjaci će vam biti na raspolaganju da odgovore na sva vaša pitanja i pomognu vam da odaberete najbolje opcije prema vašim potrebama.

Dođite, upoznajte nas i otkrijte svijet mogućnosti koji vam nudi BH Telecom! Vidimo se na Sajmu Zeps u Zenici!

ZEPS je mjesto na kojem se susreću proizvođači, kupci, potrošači, zastupnici i trgovci, udruženja, investitori i svi drugi koji svojim prisustvom potvrđuju vlastito postojanje na tržištu, želju i potrebu za poslovnim kontaktom i ostvarenjem svoga cilja što zapravo predstavlja nit koja ih sve povezuje. Dvadeset i šesti generalni BH sajam ZEPS 2024 svečano je otvoren na lokalitetu Kamberovića polje i trajat će do 5. oktobra. Zemlja partner ovogodišnje sajmske manifestacije je Republika Turska. Fokus ovogodišnjeg ZEPS-a je na inovacijama, savremenim tehnologijama i umjetnoj inteligenciji.
Zenički sajam održava se na 30. godišnjicu njegovog pokretanja te prvi put nakon petogodišnje pauze, a na ukupno 20.000 kvadratnih metara izložbenog prostora, od čega je 8.000 metara zatvorenog prostora. Privukao je više od 400 kompanija iz 12 zemalja, s oko 1.200 brendova.

BH Telecom. Moja priča