Obavijest o izmjeni uslova za ostvarivanje redovnog popusta za netFlat usluge

Informišemo vas je usvojena izmjena Cjenovnika kojom je detaljnije pojašnjen uslov za ostvarivanje redovnog popusta za netFlat uslugu.

U Cjenovniku, u nomenklaturnom broju 2.1.2. „netFlat“, u pripadajućoj Napomeni, tačka h) je izmijenjena i sada glasi:

“h) Uslov da korisnici netFlat S, netFlat M, netFlat L i netFlat XL paketa ostvare 10% popusta na cijene mjesečne naknade paketa, pored zaključenog ugovora sa obaveznim trajanjem od 24 mjeseca, je i aktivan „bht e-račun“. U slučaju deaktivacije „bht e-račun“ u toku obaveznog trajanja ugovora, korisnik gubi pravo na popust, ali nije obavezan platiti penal kao u slučaju prijevremenog prekida ugovora iz razloga za koje je odgovoran korisnik. Deaktivacija „bht e-račun“ ne utiče na obavezno trajanje ugovora, to jeste, isto se nastavlja do ugovorenog roka. U slučaju da korisnik u toku obaveznog trajanja ugovora, nakon deaktivacije ponovno aktivira „bht e-račun“, počinje mu se opet dodjeljivati popust.“

Napominjemo da je u pitanju izmjena intepretativnog karaktera, kojim se ne utiče na već utvrđene uslove korištenja netFlat usluge za pristup Internetu putem fiksne mreže, niti se mijenja njihova suština, već izmjena ima za cilj da pruži dodatne detalje i pojašnjenja kako bi se izbjegle moguće nejasnoće ili različita tumačenja.

Usvojena izmjena će biti unesena u Cjenovnik 04. 10. 2024. godine.

BH Telecom. Moja priča