Uživajte u novim naslovima iz Moja TV Flix videoteke

Moja TV Flix videoteka ovog ljeta je bogatija za 15 novih filmskih naslova različitih žanrova za sve uzraste. Sve sadržaje Moja TV Flixa možete gledati neograničen broj puta!

U novoj ponudi su sljedeći naslovi: Emma Fielding Mysteries: More Bitter Than Death (Emma Fielding:Gorče od smrti), Changing Times (Izgubljeno vrijeme), Poltergay (Ukleti pederbar), La Clef (Ključ), Brice De Nice (Surfer iz Nice), Payoff (Vraćanje duga), The Fog (Magla), Chaplin            Chaplin Music Box (Muzička Kutija), Immortel Ad Vitam        (Besmrtnik), Kundun (Kundun), You’re Dead (Nespretna pljačka), Barber Of Siberia (Sibirski brijač), Blood Simple (Suvišna okrutnost), Pollock (Pollock)

Za vas izdvajamo sinopsise sljedećih filmskih naslova:

IMMORTEL AD VITAM

BESMRTNIK

 

Redatelj: Enki Bilal

Uloge: Linda Hardy, Thomas Kretschmann, Charlotte Rampling

Žanr: akcijski

Godina: 2004.

Zemlja: Italija, V. Britanija, Francuska

Dob: 15

 

Film se odvija 2095. g. zbog čega se u njemu pojavljuju ljudi mutanti i izvanzemaljci. Glavni lik je Jill i ona nije čovjek. Kada je dr. Elma Turner otkrije, dijagnosticiraju je kao najinteligentnijeg ispitanika kojega je dr. Turner ikada srela. Njezini organi nisu tamo gdje bi trebali biti, nema pamćenje, a biološki sat pokazuje da je stara tri mjeseca. Turner joj daje priliku, osobnu iskaznicu i mjesto za život, u zamjenu da Jill i dalje sudjeluje u njezinim pokusima, kako bi mogla više otkriti o njoj. Nicopol je zamrznuti zatvorenik koji bi trebao biti pušten za godinu dana. U odjelu zamrznutih zatvorenika dolazi do problema i njih nekoliko je bačeno na zemlju pri čemu umiru. Nicopol uspije preživjeti i samo izgubi nogu…

 

CHAPLIN

CHAPLIN

 

Redatelj: Richard Attenborough

Uloge: Robert Downey Jr., Geraldine Chaplin, Moira Kelly

Žanr: drama

Godina: 1992.

Zemlja: Italija, V. Britanija, Francuska, SAD

Dob: 12

 

Svi mi imamo neku divlju, mračnu, otkačenu stranu… čak i legende… ovo je film o teškom i kontroverznom životu ovog grandioznog komičara filmske legende  glumca i režisera…od ranih godina njegovog formiranja u Engleskoj pa sve do ogromnog uspjeha u Americi, o Charliejevom životu, radu i mnogobrojnim ljubavima. I dok su njegovi likovi na ekranu bili ekstremno smiješni, čovjek koji je stajao iza lika “Male skitnice” bio je konstantno progonjen osjećanjima gubitka…

 

LA CLEF

KLJUČ

 

Redatelj: Guillaume Nicloux

Uloge: Guillaume Canet, Thierry Lhermitte, Vanessa Paradis

Žanr: triler

Godina: 2007.

Zemlja: Francuska

Dob: 15

 

Guillaume Canet je Eric Vincent koji saznaje da mu je umro otac kojeg nikada nije poznavao. On se tako odluči susresti s tajanstvenim čovjekom koji je poznavao njegovog oca i čuvao njegov pepeo, ali sve kreće u krivom smjeru… Uskoro koketira sa sumnjivom ženom te iste večeri biva napadnut. Svađa se sa suprugom, prebiju ga nemilosrdni narko dileri, ali unatoč svemu on žarko želi saznati pravu istinu o svojem ocu čak i pod cijenu života. Policajka Michele Varin (Josiane Balasko) istražuje ubojstvo čovjeka koji je živ spaljen i otmicu bebe iz majčine utrobe. Privatni istražitelj Francois Maneri (Thierry Lhermitte) zaposli prijatelja da uđe u trag njegovoj otuđenoj kćeri koja je zadnji put viđena kako radi kao prostitutka.

 

KUNDUN

KUNDUN

 

Redatelj: Martin Scorsese

Uloge: Tenzin Thuthob Tsarong, Gyurme Tethong, Tulku Jamyang Kunga Tenzin

Žanr: drama

Godina: 1997.

Zemlja: SAD

Dob: 12

 

Godine 1937. u malom tibetanskom selu, dvogodišnje dijete je identificirano kao reinkarnacija Dalai Lame. Dvije godine kasnije on dolazi u Lhasu kako bi učio za Budističkog svećenika i poglavara države. Dalai Lama odrasta u duhovnoj izolaciji, zaštićen od zapadnih utjecaja i kineske invazije na Tibet, koja je natjerala budističke vođe u bijeg.

Propovijedajući mir i razumijevanje Dalai Lama odlazi u Kinu kako bi se susreo sa Mao Tse Tungom, ali Mao smatra Tibetance nižim bićima zatrovanim religijom, pa ne odustaje od daljnje invazije. Dalai Lama mora odlučiti hoće li ostati u Tibetu i boriti se za svoj narod ili pobjeći iz domovine i izbjeći sigurnu smrt.

 

PAYOFF

VRAĆANJE DUGA

 

Redatelj: Gilles Paquet-Brenner

Uloge: Stomy Bugsy, Titoff, Elodie Navarre

Žanr: akcijska komedija

Godina: 2003.

Zemlja: Francuska

Dob: 15

 

Gomez koji ima reputaciju tvrdoglavog policajca, lakog na obaraču, je prebačen iz Pariza u Marseille. Tavares, je totalna suprotnost, potkupljiv je i vrlo opušteno pristupa zakonu. Sumnjivo samoubojstvo privuče pažnju policije i prije nestanka žrtvine kćeri, striptizete. Gomez i Tavares preuzimaju slučaj i u Marseilleu će nastati prava akcijska vrućina kada krenu u borbu protiv moćnog podzemlja…

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.