Moj BH Telecom aplikacija: Brže, jednostavnije i sigurnije plaćanje računa

U današnje vrijeme, kada tehnologija igra ključnu ulogu u svakodnevnom životu, BH Telecom vam olakšava jedan od osnovnih zadataka – plaćanje računa. Uz Moj BH Telecom aplikaciju, plaćanje računa postalo je jednostavno kao nikad prije. U ovom blogu ćemo se osvrnuti na sve prednosti koje donosi korištenje ove aplikacije.


Jednostavnost

Zaboravite na podnošenje zahtjeva ili čekanje u redovima. Uz Moj BH Telecom aplikaciju, sve što vam je potrebno je vaš mobilni telefon. Aplikacija je dizajnirana da bude korisnički prijatna, s intuitivnim interfejsom koji vam omogućava da obavljate brojne usluge u svega nekoliko koraka.

 

Sigurnost

Sigurnost vaših podataka je naš prioritet. BH Telecom koristi najnovije sigurnosne protokole kako bi osigurao da su vaše transakcije i podaci potpuno sigurni. Svi podaci su enkriptovani, a vaša privatnost zaštićena. Možete biti sigurni da su vaši računi u sigurnim rukama.

 

Praćenje i kontrola troškova

Aplikacija vam omogućava da pregledate sve svoje troškove, što vam pomaže da bolje upravljate budžetom. Također, možete postaviti podsjetnike za plaćanje računa, kako biste izbjegli kašnjenja i nepotrebne troškove.

 

Dostupnost 24/7

Bez obzira na to gdje se nalazite ili koje je doba dana, Moj BH Telecom aplikacija je uvijek tu za vas. Više ne morate brinuti o radnom vremenu poslovnica – sve možete obaviti putem aplikacije u bilo koje vrijeme koje vama odgovara.

 

Dodatne funkcionalnosti

Moj BH Telecom aplikacija nudi funkcionalnosti kao što su pregled potrošnje, aktivacija dodatnih usluga i pregled ponuda BH Telecoma. Sve što vam je potrebno za upravljanje vašim telekomunikacionim uslugama nalazi se na jednom mjestu.Moj BH Telecom aplikacija Vam omogućava: uvid u trenutnu potrošnju, detaljan listing aktivnosti, pregled iznosa neplaćenih računa, prikaz najbrojeva, stanje otplate kupljenog uređaja, slanje kredita prema Ultra korisnicima, pregled izvršenih nadopuna, dokup saobraćaja, aktiviranje mjesečnih tarifnih opcija. Nove funkcionalnosti se kontinuirano dodaju. Najvažnije odlike aplikacije su jednostavnost i upotrebljivost. Podaci i informacije se prikazuju transparentno na pregledan i vizuelno dopadljiv način.

 

           Plaćanje računa u par klikova

Uz Moj BH Telecom aplikaciju, plaćanje računa nikada nije bilo lakše. Potrebno je samo nekoliko klikova da biste pregledali sve svoje račune, odabrali način plaćanja i završili transakciju. Bilo da se nalazite kod kuće, na poslu ili na putovanju, možete lako i brzo obaviti plaćanje. Putem aplikacije omogućeno je plaćanje računa za sve usluge za koje se ispostavlja mjesečni račun. Tako npr. od sada Ultra korisnik može platiti račun za Moja TV ili Moj izbor. Također, omogućeno je i plaćanje računa na drugo korisničko ime. Za usluge koje plaćate trebate imati aktiviran e-račun, a aktivaciju možete izvršiti unutar aplikacije.

PREUZMITE APLIKACIJU MOJ BH TELECOM I SLIJEDITE KORAKE:

  • Na početnom ekranu pronađite kategoriju Računi i odaberite je.
  • Otvorite kategoriju Dodatni računi i dodajte novu uslugu.
  • Unesite tražene podatke i potvrdite unos.

Važna napomena je da proces unosa podataka sa računa prolazite samo prilikom prvog dodavanja i da će nakon toga, svi vaši računi biti na listi, dostupni za plaćanje sa tek nekoliko klikova.

Ako još uvijek niste preuzeli Moj BH Telecom aplikaciju, sada je pravo vrijeme da to učinite. Iskoristite sve prednosti koje ona nudi – brže, jednostavnije i sigurnije plaćanje računa, uz mnoge dodatne mogućnosti. Uštedite svoje vrijeme i energiju i preuzmite aplikaciju već danas!

BH Telecom. Moja priča