Sarajevo Film Festival i ove godine u BH Telecom Ljetnom kinu Mostar

Kompanija BH Telecom je ponosni sponzor i tehnološki partner 30. Sarajevo Film Festivala, najznačajnijeg regionalnog događaja koji publici donosi brojne filmove i okuplja filmske profesionalce iz cijelog svijeta.

Petu godinu zaredom Mostarci i svi gosti grada na Neretvi mogu uživati u festivalskom programu.

Odabrani filmovi iz programa 30. Sarajevo Film Festivala bit će prikazivani u kinu na otvorenom – u BH Telecom Ljetnom kinu Mostar (plato Plaza Centra).

Tako će u koprodukciji BH Telecoma biti prikazani novi film „GYM“ režisera Srđana Vuletića i „Nakon ljeta“ Danisa Tanovića. Također, mostarska publika i hercegovački turisti moći će uživati i u filmovima: „Djeda Mraz u Bosni“, „Drugi čin“, „Nebrušeni dijamant“, „Kraljevstvo“, „Proslava“ i „Limeni orkestar“

BH Telecom je obezbijedio i jednu wi-fi lokaciju u sklopu mostarskog kina za bezbrižno surfanje i praćenje svih aktuelnosti sa crvenog bh. ćilima.

Sve detaljne informacije možete pronaći na stranici BHTELECOM.BA/SFF će tokom festivalskih dana biti centralno mjesto za plasman svih informacija, akcija, materijala i digitalnih sadržaja vezanih za 30. Sarajevo Film Festival.

Moje Sarajevo. Moja priča.

BH Telecom