Posjetite pagodu BH Telecoma na Festivalskom trgu i učestvujte u nagradnom memory izazovu

BH Telecom i Samsung nagrađuju najbrže!

BH Telecom, kao ponosni sponzor,  je i ove godine za sve posjetioce Sarajevo Film Festivala pripremio mnoštvo aktivnosti koje će zasigurno uljepšati festivalsku atmosferu u našem gradu!

Povodom održavanja 30. Sarajevo Film Festivala, BH Telecom će i ove godine imati svoju pagodu na Festivalskom trgu gdje će posjetioci moći uživati u brojnim sadržajima i imati priliku osvojiti vrijedne nagrade.

U saradnji sa kompanijom Samsung, ove godine će u pagodi biti organizovan nagradni memory izazov tokom kojeg će najbrži učesnici izazova  moći osvojiti vrijedne dnevne nagrade i učestvovati u izvlačenju za glavnu nagradu.  Svaki dan, dva najbrža učesnika očekuje dnevna nagrada, slušalice Samsung Galaxy Buds3 ili Samsung Galaxy Watch7. Najbržeg od svih dobitnika dnevnih nagrada na kraju izazova čeka glavna nagrada – mobilni uređaj Samsung Galaxy Z Flip6.

Nagradni memory izazov će biti organizovan u pagodi svaki dan u periodu od 12:00 do 19:00 sati, od 17. avgusta do 23. avgusta.  U izazovu će moći učestvovati svi posjetioci pagode koji se prijave za isti, a imat će zadatak da prođu kroz 5 memory zadataka na način da pogode par fotografija prilikom igranja memory igrice na Samsung mobillnom telefonu u što kraćem vremenskom roku.

Dobitnici dnevnih nagrada će biti javno objavljeni na društvenim mrežama BH Telecoma dan poslije takmičenja, dok će dobitnik glavne nagrade biti objavljen 26. avgusta.

Posjetite nas na Festivalskom trgu, družite se s nama i osvojite vrijedne nagrade!

Pravila nagradnog izazova