BH Telecom i ove godine ponosni glavni sponzor i tehnološki partner Sarajevo Film Festivala

Dugogodišnje partnerstvo s najznačajnijim regionalnim filmskim festivalom nastavljamo i na njegovu 30. godišnjicu uz posebno kreiranu kampanju „Moje Sarajevo. Moja priča.“

Za vrijeme festivala, kroz različite aktivnosti, predstavit ćemo ovogodišnju promotivnu kampanju pod nazivom „Partner kao iz filma“, koja je rezultat truda i ulaganja naše kompanije.

S ulaganjima od 30 miliona KM u bh. kinematografiju, naša kompanija se etablirala kao jedan od vodećih producenata u zemlji, dajući značajan doprinos razvoju filmske industrije i zadovoljstvu korisnika koji na taj sadržaj imaju ekskluzivno pravo.

Ove godine na festivalu ćemo premijerno predstaviti četiri serije u produkciji BH ContentLab platforme: „Komar“ kreatora Timura Makarevića, Kotlina 2“ čiji su kreatori Danis Tanović i Amra Bakšić Čamo, 2. sezonu „Princ iz Eleja“, kreatora Elme Tataragić, Dušana Vranića, Enesa Zlatara i Amre Bakšič Čamo, u režiji Alena Šimića i 3. sezonu serije „Tender“, autora Srđana Vuletića.

Druge dvije serije iz naše produkcije nominovane su za nagradu Srce Sarajeva: „Znam kako dišeš“ i „Princ iz Eleja“, što nam donosi dodatnu radost i ponos.

Na kanalu MY TV  na Moja TV omogućit ćemo besplatno gledanje posebnog festivalskog sadržaja koji uključuje veliki izbor odabranih igranih filmova domaće produkcije i kratkometražnih i dugometražnih dokumentarnih filmova. BH Telecom će tokom svih osam festivalskih dana korisnicima Moja TV usluge na MY TV kanalu uživo prikazivati dešavanja sa festivalskih lokacija, tj. dva i po sata dnevno festivalskog TV programa, sa live prilozima, intervjuima i snimcima atmosfere sa Festivalskog trga, izjavama poznatih ličnosti, dešavanjima sa crvenog tepiha, prilozima sa eventa BH Telecoma i nagradnih izvlačenja. Ovi TV sadržaji će se pripremati u okviru posebnog TV studija na Festivalskom trgu.

Osim toga, BH Telecom će nagrađivati korisnike besplatnim ulaznicama za projekcije te organizovati i „giveaway“ putem profila BH Telecoma na društvenim mrežama.

Sve naše aktivnosti pratite na web stranici i društvenim mrežama.

Moje Sarajevo. Moja priča

BH Telecom