Svjetsko prvenstvo u HD rezoluciji besplatno na moja TV!

Kanal BHT HD će biti dostupan besplatno svim korisnicima moja TV usluge tokom trajanja Svjetskog prvenstva.

Priželjkivano 2018 FIFA Svjetsko prvenstvo će se održati u Rusiji od 14. juna – 15. jula. Učešće se uzeti 32 nacionalna tima, od čega je 20 timova ponovo izborilo plasman nakon 2014. godine, uključujući i Njemačku koja brani titulu. Island i Panama će na ovom takmičenju prvi put nastupiti. Ukupno će se odigrati 64 meča na 12 stadiona, u 11 gradova. Finale će se održati 15. jula na Luzhniki stadionu u Moskvi.

Ovogodišnji favoriti za titulu prvaka su Brazil, Francuska, Njemačka i Španija.

Ovaj fudbalski spektakl možete pratiti na BHT HD kanalu koji će u okviru moja TV usluge biti dostupan besplatno svim korisnicima, u osnovnom paketu.

Podsjećamo na odličnu funkcionalnost u okviru moja TV platforme, a koja omogućava besplatno gledanje sadržaja i do 3 dana unazad. Svaku propuštenu utakmicu možete pogledati kasnije ili po nekoliko puta. Više o dodatnoj usluzi TimeShift saznajte ovdje.

Za korisnike moja TV usluge, dostupna je Moja Web TV usluga po posebnoj cijeni, od samo 1,17 KM mjesečno. Tako, moja TV sadržaj možete gledati bilo gdje putem interneta, na laptopima, tabletima, mobitelima ili putem pametnih TV uređaja korištenjem Moja Web TV Android aplikacije.

Dodatno smo obogatili funkcionalnost Moja Web TV usluge sa opcijom „Snimci“. Tako od sada možete pretraživati omiljene snimljene sadržaje po kategorijama ili korištenjem opcije pretraživanja.

Sve informacije o Moja Web TV usluzi možete pronaći ovdje.

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.

13.06.2018