Alcatel 3V i Alcatel 5 već od 1KM u ponudi BH Telecoma

Ne propustite super ponudu i počastite se Alcatel 3V i Alcatel 5 pametnim telefonima za samo 1KM (sa PDV-om), uz NoLimit L i NoLimit XL pakete.

Posjetite BH Telecom kutak i Alcatel štand u parku Hastahana, u periodu od  05.07. – 14.07. i upoznajte se ovim vrhunskim uređajima, kraljevskog dizajna.

 

Istražite potpuno novu dimenziju ekrana. Veliki ekran, bolje opcije i jak hardver, odlike su Alcatel 3V pametnog telefona. Posjeduje dvostruku kameru, sa bokeh efektom uživo, kao i stražnji senzor sa otiskom prstiju.

Alcatel 3V

Alcatel 3V može biti vaš za samo 1 KM uz paket NoLimit L.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alcatel serija 5 ima savremeni dizajn. Ovo je uređaj sa tankim okvirima oko strana i pri dnu ekrana. Na vrhu je maska koja sadrži jednu od glavnih karakteristika telefona - kameru sa dvostrukom objektivom.

Aplikacija kamere ima ugrađenu prepoznatljivost lica i kada otkrije više od dva lica, automatski se prebacuje na širokougaoni objektiv.

Alcatel 3V

Alcatel 5 može biti vaš za samo 1KM uz NoLimit XL paket.

 

 

 

 

Oba uređaja možete kupiti u poslovnicama  BH Telecoma,  na 12 ili 24 mjesečne rate (dostupnost uređaja na nekom prodajnom mjestu zavisi od trenutnih zaliha na tom prodajnom mjestu).

 

 

Detaljne cijene i karakteristike uređaja možete pogledati ovdje.

 

 

13.06.2018